Skriv under – vis sympati

Ulven er tilbage i Danmark efter 199 års fravær. Støt op om en mere nuanceret offentlig debat om fritlevende ulve i Danmark. Vis din sympati og skriv under på denne side. Det er vores hensigt at aflevere underskrifterne til relevante ministerier og andre interessenter.

Det er ikke alene landmænd og jægere, der har patent på at have en holdning til ulvens tilbagevenden til den danske natur. Det har vi alle – naturen er vor allesammens. Ulve- og vildt eksperter er uenige om, hvorledes ulven vil påvirke naturen og danskerne.

Lad nu eksperterne få ressourcer til at undersøge den nye situation med ulvenes indtog i Danmark og lad os indtil da undgå at forsvinde væk i skræmmekampagner og spin fra erklærede ulvemodstandere. Ulven er på en gang, både et fascinerende rovdyr og en berigelse til mangfoldigheden i den allerede dejlige danske natur.

Underskriv herunder – men vær opmærksom på, at din underskrift først gælder NÅR du har godkendt din underskrift på en bekræftelsesmail sendt til dig fra Ulvensvenner.dk.

Sådan underskriver du

  • Udfyld formularen herunder
  • Tjek din mailboks – vi har sendt mail til dig
  • Godkend din underskrift ved at klikke på linket nederst i vores mail
  • Din underskrift gemmes i vores database og vises på underskriftsiden her

Jeg har sympati for ulvens tilbagevenden til Danmark

Tak for din underskrift og support for ulvens tilbagevenden til Danmark.
Med din underskrift tilkendegiver du din sympati med ulvens tilbagevenden til Danmark efter 199 år. Samtidig vil du gerne have en noget mere nuanceret offentlig debat om ulvens tilbagevenden! Vi forventer at fremsende indsamlede underskrifter til de relevante ministerier.

VIGTIGT

DIN UNDERSKRIFT MEDTAGES ENDELIG EFTER DU HAR GODKENDT DEN VIA EN RETUR MAIL, SOM VI SNART SENDER TIL DIG. KLIK PÅ LINKET NEDERST I MAILEN ELLER KOPIER LINKET IND I DIN BROWSER.

Hvis ikke du har modtaget en RETUR MAIL fra os - tjek da i uønsket post eller i dit spamfilter.

[signature]

2,649 signatures

Del med dine venner: